Om Familien Klok

Diana i haven
Diana i haven

Hangaards Have drives af Diana og Dennis Klok, der deler en passion for natur, havearbejde, landbrug og fællesskaber.
I 2011 tog de sammen med deres tre drenge springet fra Holland til Danmark for at forfølge deres drøm om landbrug. Under deres seneste boligjagt i 2021 stødte de på en ejendom med en overraskende stor have, som de ikke opdagede ved første øjekast.

Haven gjorde imidlertid et stort indtryk på dem, at de hurtigt blev enige om at genåbne den for besøgende.

Nyt og gammelt:

Haven, oprindeligt anlagt af Anna Hangaard, strækker sig over hele 22.000 kvadratmeter.
Her finder man en vidunderlig variation af rhododendron, azalea-roser, forskellige sorter af clematis, hortensia-stauder samt sjældne træer.

Dennis Klok i bidragt
Dennis i bidragt

Diana og Dennis har med deres baggrund inden for landbrug og havearbejde den perfekte kombination af viden og erfaring til at skabe noget helt unikt og personligt ud fra den flot anlagte skabelon.
I 2021 påbegyndte de opførelsen af en sommerfuglehave og et insekthotel, og i januar 2022 begyndte de anlæggelsen af en labyrint bestående af 1450 bøgetræer.
I denne sæson har de også etableret en bistade og igangsat en lang række kunst- og børneaktiviteter i samarbejde med Mikkelsens Tegneskole. Det er tydeligt, at haven har fået ny energi.

Efter at have været lukket i ni år, er Hangaards Have nu igen blevet et populært og inspirerende sted for haveentusiaster og naturelskere og vi håber, i har lyst til at besøge den.

Otto

… er havens kat og, hvis du spørger ham selv:
Hangaard Haves egentlige ejer!
Du kan følge ham på TikTok

Diesel

… er havens hund og ikke nær så farlig som han ser ud til.
Han må ikke komme ind i haven, men I kan vinke til ham til højre for indgangen, hvis han er ude i gården.

Translate »