Oplev efterårets første farver i Hangaards Have

Oplev efterårets første farver i Hangaards Have

Sæsonen for Hangaards Have nærmer sig så småt sin afslutning, men inden vi lukker dørene den 17. september, er der stadig hyggelige aktiviteter og masser af skønne planter, træer og blomster at opleve i haven

Selvom sommeren er ved at være forbi, er der stadig mange planter der blomstrer ind i det tidlige efterår.
Det våde vejr har gjort haven grøn og frodig, men man kan så småt se tegn på at de første træer begynder at skifte farve. I kan finde de første ildrøde blade på jorden, som i er velkommen til at samle og tage med hjem til blomsterpressen eller efterårs-guirlanden.
Det er en skøn tid at tage billeder af haven, – Septembers himmel er så blå og sammen med sensommerens farver, kan man fange virkelig flotte blomster- eller menneskeportrætter.

Hvad kan I ellers lave i haven?
Udover at nyde blomsterne og træernes skiftende farver, er der også mange andre ting, man kan gøre i Hangaards Have inden sæsonafslutningen.
I kan tage en tur i labyrinten inden bøgebladede falder af, spille træsko-minigolf i skoven eller holde picnic ved havedammen og nyde en eftermiddag i solen.
I også tage kamera eller skitseblok og blyanter med og tage inspiration eller snapshots af de mange smukke “rum” haven tilbyder.

I Den gamle Stald kan I se udstillingen “Troldetegninger og andre nuttede værker” og I kan sætte jer i Caféen og drikke kaffe eller kaste jer over nogle af de mange aktivitetsprints, som er gratis for både store og små.
De mindste kan også kigge forbi Kompostskolen, insekthotellet eller bistaderne og lære mere om biodiversitet og havens gang.

Vi glæder os til at se dig i Hangaards Have!

Translate »