Forberedelser til Foråret: Nye Oplevelser i Hangaards Have

Forberedelser til Foråret: Nye Oplevelser i Hangaards Have

Midt i vinterens ro og kulde er vi hos Hangaards Have allerede i fuld gang med at planlægge forårets og sommerens aktiviteter.
Vi arbejder bag kulisserne og selvom det måske ser stille ud udefra, er der en summende aktivitet indendørs, hvor vi forbereder os på en spændende ny sæson.
Vi vil gerne give jer et lille smugkig på nogle af de ting, vi har i støbeskeen.


Kommende Udstillinger
Denne forårssæson byder på nye kunstneriske perspektiver i haven. Bag lukkede døre har vi været i dialog med tre talentfulde kunstnere, hvis værker vi glæder os meget til, at udstille den kommende sæson. Vi afslører deres navne i Februar, når de sidste detaljer er på plads!

Forberedelse af Kompostskole og Troldejagt
I varmen af vores kontor laver vi også nye malebogs- og aktivitetsark som sjov og lærerig underholdning for vores yngste gæster.
Kompostskolen genåbnes med nye læringsmuligheder.

Og så er der Troldejagten – et nyt eventyr af en skattejagt, vi er i færd med at planlægge. Den bliver lanceret til juni og vil fremover være en fast aktivitet i haven for de små.

Flere Planer på Tegnebrættet
Vi har mange flere planer på vej!
Detaljer om flere af de kommende sæsons aktiviteter bliver stadig finpudset og vil blive offentliggjort på hjemmesiden i februar. Vi glæder os til at dele disse med jer.

Selvom vores have ligger i vinterhi, summer det af liv og planer indenfor.
Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage i Hangaards Have til foråret!

Translate »