Lokalt Samarbejde Ønskes

Lokalt Samarbejde Ønskes

Vinteren er over os, og selvom vi ser frem til en periode med ro og fordybelse, betyder det ikke, at tingene går i stå her i Hangaards Have. Vi bruger vintersæsonen til at planlægge nye aktiviteter og arrangementer for hele familien.

I den forbindelse vil vi gerne åbne dørene og række ud til vores skønne lokalsamfund. Vi tror på, at det er i samarbejdet med jer, at de mest spændende idéer og begivenheder opstår. Derfor ønsker vi at høre fra alle – private såvel som virksomheder – der har tanker om samarbejde i vores have.

Kunstnere med en Udstilling i Tankerne?

Er du en lokal kunstner, der brænder for at dele din kreativitet med verden? Hangaards Have kunne være det perfekte sted for din næste udstilling. Vores naturskønne omgivelser giver den ideelle baggrund for at vise dine værker frem, uanset om det er malerier, skulpturer eller fotografi. Vi er glade for at huse kunst og kultur og ser frem til at udforske mulighederne sammen.
Læs mere her og skriv endelig, hvis du er interesseret!

Foredragsholdere med Spændende Emner?

Har du en passion for et bestemt emne eller en historie, du brænder for at dele? Vi er på udkig efter lokale foredragsholdere, der kan berige vores besøgende med viden og inspiration. Hvad end det handler om natur, videnskab, kunst, historie eller noget helt femte, er din viden værdsat, og vores have er det perfekte sted at formidle den.

Virksomheder med Behov for Plads og Natur?

Måske er du en virksomhedsejer på jagt efter det optimale sted til jeres næste firmaudflugt, teambuilding eller workshop? Hangaards Have tilbyder ikke kun skønne naturomgivelser, men også plads, idéer og faciliteter til at gøre din begivenhed mindeværdig. Vores store areal kan tilpasses til en lang række aktiviteter, og vi er åbne overfor at imødekomme dine behov.

Vi Ønsker at Høre Dine Ideer

Uanset om dine tanker er store eller små bolde i luften, er vi interesserede i at høre fra dig. Vi mener, at de bedste begivenheder starter med en enkelt idé og et godt samarbejde.
Sammen kan vi skabe noget unikt og mindeværdigt for vores lokalsamfund.

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan samarbejde.
Vi ser frem til at høre fra dig og arbejde sammen om at berige vores skønne område med endnu flere store og små lokale oplevelser.

Translate »